loading...
Sa dolaskom toplijih dana, veliki problem u domu stvaraju razni insekti - Magazin
loading...

S dolaskom toplijih dana veliki problem u kući uzrokuju razni insekti – muhe, žohari i komarci, a vrlo je teško riješiti ih jednom kada uđu u kuću.

Mnogi u ovom slučaju obično zovu uništavače kada te kukce primijete u kući, ali postoji jednostavan način da ih sami eliminirate.

Nužno je:

– pola šalice biljnog ulja
– pola šalice šampona
– pola šalice octa

Priprema:

Dodajte sve sastojke u bocu s raspršivačima i dobro izmiješajte, a zatim prskajte razne površine u vašem domu. Smjesa je netoksična i sigurna za upotrebu oko djece i kućnih ljubimaca i vrlo je učinkovita protiv bugova bilo koje vrste.

 

BONUS

Zašto trošiti novac na skupu robu da biste uklonili iskušenja slična komarcima, žoharima ili različitim bugama, pa čak i miševima. Bit će dovoljno za sadnju ove biljke. Nitko ne voli kada se paučine pojavljuju na pregradama i unutar uglova stropa.

Zapravo, čist i uredan dom jednostavno nije toliko privlačan za bube koliko nered, ali čak i sa čestim čišćenjem – izgled buba tipičan je faktor.

Bez obzira koliko su čista vaša kuća, dvorište ili terasa, pauci će u svakom trenutku otkriti strategiju za ostanak u vašoj brzoj atmosferi.

Jednostavne metode za njihovo uklanjanje?

Jeste li naučili da pauci i različite sitne bube ne podnose miris metvice ni u kojem pogledu. Lijepa misao – saditi ovu biljku u prebivalištu.

Biljka metvice, koja se još naziva i menta, ima robusnu aromu. Obranit će vašu kuću, ne samo od pauka, već i od brojnih buba, buba i voćnih muha.

Također je moguće kombinirati malu količinu ulja od mente s vodom (10 kapi na pola litre vode) i sipati je u raspršivač.

Pomoću ovog kombajna moguće je prskati sve tamne kutove stanovanja, terase, ostava u dvorištu, pored svih lokacija na kojima se vide pauci.

Lijep miris ovog spreja može djelovati i čistim osvježivačem zraka koji je ljudima potpuno nevin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *