loading...
Poznati pevač Rag’n’ Bone Man se oprostio od svog prijatelja - Magazin
loading...

Britanska hip-hop zvijezda Ebov Graham i član favoriziranog benda Overseas Beggars predali su se u dobi od 41. Zbog medijskih iskustava, poznati hip-hoper predao ga je u svom domaćinstvu u stanu ispod “nesretnih okolnosti” ,

Graham je bio poznat kao “duboka i mirna duša.” Njegovi suigrači objavili su na Twitteru posljednju noć nesretne informacije o smrti svog dobrog prijatelja.

– Teškim koronarnim srcem obavještavamo vas da smo večeras pogrešno smjestili kolegu, dobrog prijatelja i brata, Eb Grahama. Opuštanje u miru Ebwe Graham 1979. – 2020. – poruka je naučena.

Članovi benda otkrili su da je 10-godišnji sin Graham, Cassia, organizirao prikupljanje sredstava za smrt svog oca. Prikupljeno je više od 23 000 funti.

Grahamova čast odaje:

– U posljednje vrijeme on je na sekularnom putu kako bi otkrio svoj odnos prema postojanju i svemiru. Završni tjedan bio je u spokojnom i ugodnom “mjestu”, sretan zajedno sa svojim životom, domaćinstvom i svojim inventivnim maštovitim i drevnim. Ebov je toliko značila ljudima. Bio je pravi glazbenik i MC, sjajan otac i dobar prijatelj.

“Ono što je ostavio iza sebe ostat će vječno prepun vitalnosti, ljubavi i žara svog sina Cassiusa”, spomenuo je zbogom poruka.

Objava koju su objavili članovi suprotnog benda uključuje:

– Stvarno se osjećamo privilegiranim što smo proveli naše 20-ih i 30-te uskrsnuli s njim i u njegovoj tvrtki, zabavljali se životom, bavili se glazbom i kolektivno obilazili svijet.

Poznati pjevač Rag’n ‘Bone Man spomenuo se zbogom svom dobrom prijatelju rekavši:

– Ovo mi je slomilo koronarno srce. Ebov je bila stvarni Don!

“Prekomorski prosjaci” oblikovani su u Londonu 2002. godine, kada su postali vjerojatno najistaknutiji britanski podmukli hip-hop timovi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *